Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een bruiloft in een

Bruiloften
Wil jij trouwen of je trouwfeest vieren op een unieke locatie dan is een de uitkomst. Een pop up huren is een prachtige oplossing. De ruimte is multifunctioneel en het tijdelijke onderkomen kan precies op jouw manier worden ingericht. Een kan op een bruiloft het unieke festival gevoel geven.
Aangepast aan de wensen voor jullie speciale dag
De receptie kan in het ene gedeelte worden gehouden terwijl het andere deel wordt omgebouwd voor het feest. Of heb je juist een droge plek nodig om met elkaar te dineren: de kan voor alle activiteiten op de trouwdag dienen.
Een geeft je de mogelijkheid je huwelijk(sfeest) te vieren bij iemand achterin de tuin en je kunt het helemaal aanpassen op jouw wensen. Weersverschijnselen zijn geen partij voor de tijdelijke ruimte. De ijzersterke kan uitstekend tegen harde wind en blijft droog. Te veel zon? Dan gaan de luchtramen in het dak van de wijd open zodat het lekker luchtig blijft binnen.

Een bruiloft in een
een kas voor een bruiloft ceremonie
een kas voor het bruiloftsdiner
bruiloft in een kas op een weiland
toosten in de kas tijdens een bruiloft
chique bruiloftsdiner in een kas
daar komt de bruid
bruiloft in een kas met alle genodigden
ook met mooi weer een bruiloft in de kas