Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een bij congressen

Een bij congressen

Congressen
Onze zijn uitermate geschikt voor congressen en bedrijfsevenementen vanwege het transparante karakter. Het transparante karakter van de zorgt ervoor dat de ruimte open oogt terwijl er toch een of meerdere afgesloten ruimte gecreƫerd kunnen worden. Je kunt starten met een grote plenaire sessie met alle deelnemers en erna juist uiteengaan in lezingen, interactieve sessies of borrels in de . De akoestiek van de is helder terwijl je geen last hebt van omgevingsgeluid. De ruimtes zijn hierdoor zichtbaar en je ziet wat de anderen doen terwijl je geen geluidsoverlast hebt van elkaar.
Breakout ruimte
De zijn een ideale oplossing als de gehuurde ruimte niet genoeg sub ruimtes beschikbaar heeft. Door de grote verscheidenheid aan maten is er voor ieder wat wils van een kleine om in te brainstormen of in subgroepen te werken en zo meerdere sessies parallel te kunnen plannen.
De samenwerking was top! De 13 als break out waren een perfecte manier om in sub groepen te werken. De heeft een fijne akoestiek, geen last meer van het omgevings geluid terwijl de fantastsiche setting van sugar city niet verloren ging
Milou Beems, Rabobank eventEen kas op een congres
Een kas als bedrijfsevenementenruimte op een congres
Een kas als break out ruimte op een congres
Een break out kas als congres ruimte
Presentaties in een kas tijdens een congres
Lezingen in een kas
Een mooi verlichte kas als break out ruimte op een congres
meerdere kassen als als break out ruimte op congressen