Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een bij evenementen

Evenementen
De Nederlander heeft steeds meer plezier, dat blijkt wel uit de vele evenementen die worden georganiseerd. Superleuk! Van muziekfestivals tot markten tot food truck festivals en openlucht bioscopen. Elke week worden er wel een aantal festivals en evenementen gehouden.
Om eruit te springen als evenement en het mensen optimaal naar hun zin te maken wil je als organisatie komen met iets nieuws, functioneel en, het liefst, duurzaam.
Een huren voor evenementen past perfect in dat plaatje. De constructie is niet alleen ijzersterk en voor allerlei activiteiten in te zetten, ook hergebruiken we al onze materialen, levert het gratis zonne-energie op en is het enorm origineel.
Van buiten naar binnen is onvermijdelijk
Bezoekers van evenementen worden naar een toegezogen. Van buiten zien ze wat er gebeurt, nieuwsgierigheid wint het vervolgens en naar binnen stappen is onvermijdelijk.
Door het open karakter en laagdrempeligheid voelen ze zich onderdeel van een groter geheel. Ze ontwikkelen vanzelf een brede glimlach. Precies de doelstelling van elk evenement.
Het licht is mooi, je kunt naar buiten kijken, het geeft een ruim gevoel en de ruimte is meteen gezellig. Maar bovenal: het sluit goed aan bij onze agrarische producten. De geeft je het gevoel nog dichter bij de bron te zijn
Annelou van Grinsven, initiator van Dynamic Food

Een bij evenementen
Een kas als evenementenruimte, beeld van popup store
Een kas als evenementenruimte, beeld van een kas op een festival
Een kas als evenementenruimte, beeld van het interieur van een kas met grote eettafels
Een kas als evenementenruimte midden in de stad
Een kas als evenementenruimte, beeld van het interieur van een kas
Een kas als evenementenruimte, beeld van ontvangstruimte
Een kas als evenementenruimte, beeld van mesnen aan het werk
Een kas als evenementenruimte, beeld van kunst in de kas