Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Frequently asked questions

Dat ligt aan het type evenement en de gemeente waar de geplaatst moet worden. Informeer daarom bij de gemeente. Mocht er een vergunning benodigd zijn hebben wij alle benodigde documentatie in ons bezit (bouwboek, bouwtekeningen).

Via ons kan een glasverzekering afgesloten worden, mocht er een ruit kapot gaan komen wij dan zo snel mogelijk de ruit vervangen. Mocht de schade oplopen door extreme weersomstandigheden is de klant niet aansprakelijk voor schade.

Ja dat kan. De kan op slot met een hangslot die we bij oplevering overhandigen.

Met een zonnetje op de is het heerlijk binnen. Maar mocht de temperatuur echt oplopen kan het wel warm worden. In dit geval kunnen we kiezen om de gedeeltelijk open te houden of dakramen te kalken.
Een airconditioning systeem kan ook, vraag ons naar de mogelijkheden.

Als het zonnetje schijnt is het zo warm binnen:) Maar dat is helaas niet altijd het geval in Nederland. We bieden ook heaters aan ter verwarming, vraag ons naar de mogelijkheden.

Er zijn meerdere plekken waar zaken als lampen en plantjes opgehangen kunnen worden. Bij oplevering leveren we schroefjes mee die gebruikt kunnen worden voor bevestiging.

Jazeker. Niet plexi maar echt gecertificeerd veiligheidsglas! Je bezeren is onmogelijk omdat de ruiten, mochten ze breken, in duizenden stukjes uiteen spatten.

Op binnenvloeren en beursvloeren kan de probleemloos geplaatst worden. Buiten kan de ook op de straat of tegels. Een waterpas vloer of vlondervloer is dan wel een goede optie. Op gras is er een vloer nodig.

Ja dat kan. We hebben wel graag dat de stickers bij het afbreken van de weer verwijderd zijn. We kunnen op aanvraag de maten van de ruiten doorgeven zodat de stickers op maat gemaakt kunnen worden.