Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Een festival

Een festival

Festival
We mogen Weer! Na 2 jaar kunnen we weer gaan genieten van de fantastische festivals die Nederland en Belgiƫ rijk is. Van muziekfestivals tot markten tot food truck festivals en openlucht bioscopen. Elke week worden er wel een aantal festivals georganiseerd. Dankzij de geweldige akoestiek leent een zich uitstekend als podium. Van dj tot gospel alle muzikanten zijn enthousiast over het geluid. De kan ook ingezet worden als foodcourt, dankzij het modulaire systeem kan er bepaald worden waar er openingen moeten komen of zelfs gehele zijdes die als uitgeef vak kunnen dienen.
Transparant en ruimtelijk
Op een festival is een ruimtelijk gevoel belangrijk en een geeft juist die transparantie. Daarnaast zien mensen wat er binnen gebeurt er worden er door aan getrokken. Denk je een festival in de zomer kan toch in een glazen ruimte: veel te warm: natuurlijk niet, want te veel zon, dan gaan de luchtramen in het dak van de wijd open zodat het lekker luchtig blijft binnen. Een festival in september en bang voor herfstbuien: de ijzersterke kan uitstekend tegen harde wind en blijft droog. Dus zelfs kerstfestivals zijn geen probleem.Een kas als foodcourt, beeld van een kas als foodcourt
Een kas als dance stage, beeld van een kas als dance stage
Een kas als silent disco, beeld van een kas als dance stage
Een kas als uitgeef punt, beeld van een kas als foodcourt
Een kas als dj booth, beeld van een kas als dance stage
Een kas als diner ruimte, beeld van een kas als dance stage
Een kas met een band, beeld van een kas als dance stage
Een kas als verkoelings spot, beeld van een kas als dance stage