Deze website gebruikt cookies voor analytische en functionele doeleinden. Door deze website te blijven gebruiken gaat u akkoord met de plaatsing en het gebruik van deze cookies.

Hobbykas

Hobbykas

Een hobbykas op iedere locatie.
Wij verhuren hobbykassen voor verschillende locaties, zo zijn onze hobbykassen vaak te vinden op buitenterreinen bij festivals en als terrasuitbreiding bij horecagelegenheden. Daarnaast bouwen we ook vaak hobbykassen op unieke locaties voor bijzondere congressen en verschillende evenementen. Bij de bouw van onze hobbykassen maken we uitsluitend gebruik van professionele materialen en onze medewerkers zijn zeer ervaren in het plaatsen van hobbykassen op de gekste locaties! Neem vooral eens contact met ons op, we spreken alle mogelijkheden graag met u door.
Een hobbykas voor verschillende doeleinden.
De hobbykassen van verhuur worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden, hieronder vindt u links naar voorbeelden van verschillende typen doeleinden waarvoor wij reeds hobbykassen hebben geleverd. We denken graag met u mee, dus ook als het door u beoogde doeleinde van een hobbykas hier niet tussen staat komen we graag met u in contact!Een hobbykas als uitgiftepunt op een festival, omringd door mensen
Een hobbykas als evenementenruimte, beeld van een kas op een festival
Een hobbykas als beursstand in een binnensituatie, verlicht
Een winter hobbykas, groot overdekt buitenterras
een hobbykas voor een bruiloft ceremonie
Een hobbykas bij een schaatsbaan, groot overdekt buitenterras